Sådan sørger du for sikker dating

Sådan sørger du for sikker dating

I virkeligheden går online dating imod en regel som mange fastholder. Nemlig at det ikke er en god idé at mødes med fremmede mennesker for internettet. På samme tid er der dog rigtig mange mennesker, der dyrker online dating. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på din egen sikkerhed.

Mød hinanden et offentlig sted

Hvis du skal på første date med en person, som du har mødt på dating online, er det en rigtig god idé at mødes et offentligt sted. Selvom risikoen er lille, kan der nemlig være tale om en person, der har onde intentioner, eller som giver sig ud for at være en anden en personen i virkeligheden er. 

Du bør dog ikke lade dig skræmme væk, hvis du holder dig til dine forhåndsregler. Der findes nemlig utrolig mange eksempler på folk, der har fundet hinanden over nettet. Hvis de danske datingsider ikke er nok for dig, kan du naturligvis også give den gas med en omgang svensk dejting

Fortæl dine venner, at du skal på date

Hvis du skal møde med en fremmed person, er det en rigtig god idé at nogle i din omgangskreds ved, hvor du er. Har du ikke lyst til at fortælle din familie, at du skal på date, kan du ty til dine venner eller veninder. Dette er et rart sikkerhedsnet for de fleste. 

Del ikke personlige oplysninger

Inden du har mødtes fysisk med en person, er det desuden en god idé ikke at dele personlige oplysninger. Det kan nemlig være svært at få et reelt indtryk af en person, hvis I blot har chattet online. Personlige oplysninger kan for eksempel være din adresse. Det kan nemlig være ubehageligt, at et fremmed menneske ved, hvor du bor. Desuden bør du aldrig dele CPR-nummer eller kontooplysninger med en person, som du ikke kender.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *